Menukort

Menukort

 
Menu 2 retter kr. 348
Menu 3 retter kr. 398
Menu 4 retter kr. 448
Menu 5 retter kr. 498
Vinmenu 2 gl kr. 168
Vinmenu 3 gl kr. 250
Vinmenu 4 gl kr. 335
Vinmenu 5 gl kr. 425


Menu degustation

Den gastronomiske aften i madens og vinens tegn
 
Menu 10 retter kr. 798
Vinmenu inkl. aperitif og kaffe           kr. 798
   


Forretter

 
Hummersuppe med fisk og urter kr. 135
Hjemmerøget laks med sauce ravigotte kr. 135
Ristede kammuslinger med citronolie og soja kr. 158
Gratinerede jomfruhummer med hvidløg og persille kr. 168
Schwartzwalderskinke med salat, bær kr. 125
Ristet foie gras på salat og balsamico kr. 158
   

Hovedretter fisk

 
Den store fisketallerken med fisk og skaldyr   kr. 275
Pighvar, karrysauternessauce kr. 268
Skindstegt rødfisk, hummercreme kr. 248
   

Hovedretter kød

 
Hanebryst med med basilikum og urter           kr. 248
Udbenet vagtel, rosmarinsauce kr. 258
Kalvemørbrad med estragonsauce   kr. 268
Tournedos med rødvinssauce           kr. 275
   

Ost

 
Gratineret gedeost med olivenolie   kr. 88
Den store ostevogn kr. 125
   

Dessert

 
Gateaux moelleux, lun chokoladefondant med vanilleis         kr. 98
Kold rabarbersuppe med vaniljeis kr. 88
Creme bruleé                                     kr. 88